• Home
  • Informatie
  • Privacy Verklaring

Privacyverklaring
Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Zanddorp Vierpolders, Prinsenweg 7, 3237 LN VIERPOLDERS, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 59981458, bereikbaar op telefoonnummer 0181-661375 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hieronder staat beschreven hoe wij dit doen en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen en voor welke doeleinden.
Versie: 15-11-2018 v2

Het gebruik van persoonsgegevens
Persoonsgegevens die wij van u bewaren en gebruiken zijn uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven.
De gegevens die verzameld worden, zijn:
NAW-gegevens;
Telefoonnummer (vast en mobiel) en e-mailadres;
Een uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel (indien nodig);
Eventuele overige gegevens wanneer de uitvoering van een specifieke opdracht dat met zich meebrengt.

Doel en grondslag
De genoemde persoonsgegevens zijn noodzakelijk om opdrachten, offertes en facturatie te kunnen uitvoeren. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Bewaartermijn
Voornoemde gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is en binnen de wettelijke verplichtingen.

Vertrouwelijkheid en verstrekking aan derden
Tenzij strikt noodzakelijk worden uw gegevens niet verstrekt aan/gedeeld met derden. Indien dit wel nodig is, beperken wij ons tot de meest minimale gegevens welke via beveiligde wegen worden verstrekt.

Beveiliging
Zanddorp Vierpolders neemt passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Indien u denkt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neemt u dan contact op via bovenvermelde contactgegevens.

Cookies
De website van Zanddorp Vierpolders maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De cookie laat toe dat de browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Deze informatie wordt voor de volgende doeleinden gebruikt:
1) Voor analytische doeleinden
Er wordt o.a. bijgehouden hoeveel mensen de website van Zanddorp Vierpolders bezoeken, hoe lang zij dat doen en welke pagina’s worden bezocht. We maken hiervoor gebruik van het door Google beschikbaar gestelde programma Google Analytics. Het gaat om statische gegevens.
2) Voor functionele doeleinden
Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik.
3) Cookies van derden
Op onze site gebruiken we links naar o.a. Facebook, YouTube en LinkedIn. Deze en andere social media gebruiken ook cookies om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld.
Verwijderen en weigeren van cookies
Via de browserinstellingen op uw computer kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van uw browser. Wanneer u cookies weigert en/of verwijdert kunt u vaak niet van alle mogelijkheden van de website gebruikmaken. Daarnaast heeft het weigeren c.q. verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruikmaakt van meerdere computers en/of browsers dient u de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig te herhalen.

Privacy
Op de persoonsgegevens die Zanddorp Vierpolders verwerkt is de privacyverklaring van Zanddorp Vierpolders van toepassing.

Slotopmerkingen
Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd in november 2018. Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen. We mogen de inhoud van de verklaringen en de cookies die opgenomen staan in de lijsten altijd en zonder waarschuwing vooraf wijzigen. We raden u aan deze webpagina regelmatig te raadplegen voor de laatste versie, om te beoordelen of u de toestemming wilt herzien.

Links naar andere websites van derden
Onze website bevat links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website verbonden zijn. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens veilig en betrouwbaar behandelen.

Wettelijke rechten
U mag Zanddorp Vierpolders vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook mag u ons verzoeken gegevens te wijzigen, te verplaatsen, aan te vullen of te verwijderen. Hiervoor kunt contact met ons opnemen door middel van een e-mail of telefonisch.

Autoriteit Persoonsgegevens
Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens dan heeft u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Afdrukken E-mailadres

Producten

Contactgegevens

Zanddorp Vierpolders
Prinsenweg 7
3237 LN VIERPOLDERS

Telefoon: 0181 - 66 13 75
Mobiel: 0653 - 77 11 15

info@zanddorpvierpolders.nl

Bedrijfs Info

Ingeschreven bij de KvK : 59981458
ING bank - bankrek.nr. : NL55INGB0006375907
BTW nummer : NL178373047B01